10 02 2020

Groepstherapie

“Als je snel wil gaan, ga alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen.” (Afrikaans gezegde)

Misschien heb je ooit al ervaren dat iemand anders net dat zei waar jij ook al zo lang aan dacht? Misschien hoorde je al iemand anders woorden geven aan datgene waar jij zelf naar op zoek was?
Groepstherapie bied je de mogelijkheid om samen met anderen op zoek te gaan. Om samen met anderen steun te geven en gesteund te worden. De verschillende verhalen betekenen een verrijking in het proces dat je zelf door maakt. Soms herken je jezelf in de ander of soms kan je net betekenisvol zijn voor de ander door het verschil. Je legt de weg niet alleen af, maar samen met lotgenoten en een ervaren therapeut.
De groepstherapie wordt begeleid door John Deloof.
John Deloof is contextueel psychotherapeut en lid van de Belgische Verenging voor Relatie-en Gezinstherapie en Systeemcounseling (BVRGS). Je kan John Deloof bereiken telefonisch of via mail:
0472/89 62 70
john.deloof@psychotherapiecontour.be

Praktisch:
De groepstherapie gaat maandelijks door op donderdagavond van 19u30 tot 21u.
Data 2020: 28/05, 18/06, 09/07, 27/08, 24/09, 22/10, 19/11 en 17/12.
Deelname aan de sessies wordt voorafgegaan door een éénmalig individueel intakegesprek.
Kostprijs: 290€ (intake + 8 sessies)

Hoe deelnemen?
Neem telefonisch of via mail contact op met John Deloof voor het plannen van een intakegesprek. Deelname en betaling worden besproken tijdens de intake.

Belangrijk:
De groepstherapie gaat enkel door wanneer er minstens 4 deelnemers zijn. Indien dit niet wordt bereikt dan wordt het betaalde geld terug gestort.

Terug naar overzicht