03 02 2020

Seksuologie

Geen zin in seks of meer/minder zin in seks dan je partner? Problemen met opgewonden raken? Niet, te snel of te traag klaarkomen? Pijn bij het vrijen? Vaginisme? Seksueel verlegen? Vind je seks helemaal niet leuk? Kan je enkel maar aan seks denken? Moeilijkheden met seks die ontstaan bij ziekte of na een ongeval? Twijfels of moeilijkheden rond je seksuele oriëntatie of identiteit? Bepaalde seksuele voorkeuren die zorgen voor schaamte-of schuldgevoelens?

Dit zijn allemaal zaken die best lastig kunnen zijn. Als je ontdekt dat je je zorgen maakt over je seksualiteit, dan kan een gesprek met een seksuoloog helpen. Iedereen met een seksueel probleem kan bij een seksuoloog terecht.

Adelien Turcq, seksuologe bij Contour, zorgt voor een deskundige begeleiding. Ze behaalde haar diploma als seksuoloog aan de KULeuven en is aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie.

Je kan Adelien Turcq bereiken telefonisch of via mail:
0497/ 67 30 29
adelien.turcq@psychotherapiecontour.be

Voor verenigingen of bedrijven is er ook de mogelijkheid tot vormingen. Contacteer ons gerust voor meer informatie en dan zorgen we voor een voorstel op maat. Hiervoor kan je ons contacteren op het nummer 0475 / 81 97 60 of op info@psychotherapiecontour.be

Terug naar overzicht